RedLogic Events

 

RedLogic Events

Persoonlijke, op maat gemaakte, opleidingsplannen halen het beste uit onze specialisten

 
Ik ben erbij!

Persoonlijk groeiplan

Bij RedLogic is groei een vanzelfsprekendheid, jezelf ontwikkelen is dan ook een van onze kernwaarden. Dit doen wij door voor iedereen een persoonlijk opleidingsplan op te stellen. Cursussen, trainingen en opleidingen zijn erop gericht om jou beter te maken. Aan budgetten doen wij niet, wij maken mogelijk wat jij wilt. En soms dagen wij je uit om eens een andere richting in te gaan, zodat jij nog meer uit jezelf kan halen. Veel van de opleidingsplannen bevatten VMware gerelateerde opleidingen, niet zo gek voor een VMware Kennishuis. En wat komt er in jou persoonlijk groeiplan?

 
Groeiplan
 
VMware VCP-NV | eerste kwartaal
 
VMware VCAP-NV | tweede kwartaal
 
JNCIS-ENT of CCNA | derde kwartaal
 
VMware VCP-DCV | vierde kwartaal

Evenementen

 
RedLogic Tech Day

 
De IT gaat razendsnel, sneller dan je in je eentje kunt bijhouden. Omdat je samen sterk staat houdt het team elkaar up-to-date tijdens interne Tech Days....
 

Wat je vandaag leert, is morgen misschien alweer achterhaald. Dat is soms vervelend, maar dat is ook de kracht van IT. Er is altijd wat nieuws te leren en dat is een van de dingen waar het team van RedLogic haar kracht uithaalt. Als individu kun je veel leren, het is echter te veel om alles te kunnen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want bij RedLogic heb je collega’s die net zo graag nieuwe dingen en technieken leren als jij.

Om ervoor te zorgen dat deze kennis bij iedereen terechtkomt houden wij om de maand een interne Tech Day. Hier krijgt iedereen de mogelijkheid om iets te vertellen of te presenteren. Dit kan gaan over een succesvol project dat net is afgerond, of dat er bijvoorbeeld een nieuwe versie van vRealize Automation beschikbaar is en wat je daar mee kunt. Een Tech Day is altijd hoogtechnisch en vernieuwend. Dit zetten wij kracht bij door experts van verschillende partnerbedrijven uit te nodigen om nog dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan.

Natuurlijk hoort er bij hard studeren ook ontspanning, dus daarom sluiten we elke Tech Day af met onze gepatenteerde Dinsdag-Middag-Borrel.

RedLogic Webinars

 
Kennisdeling staat nooit stil, ook niet in deze coronatijd. Onze in-company events pakken wij in 2022 weer op. Voor nu nodigen wij je uit om onze  webinars bij te wonen. Deze zijn uiteraard gratis. Er staan verschillende onderwerpen op het programma: NSX, VCF en VMware Cloud on AWS....
 

Kennisdeling staat nooit stil, ook niet in deze coronatijd. Onze in-company events pakken wij in september weer op. Voor nu nodigen wij je uit om onze  webinars bij te wonen. Deze zijn uiteraard gratis. Er staan verschillende onderwerpen op het programma: NSX, VCF en VMware Cloud on AWS. Welk webinar wil jij niet missen?

Tijdens je lunchpauze in 1 uur wegwijs in verschillende onderwerpen. Dat kan door het bijwonen van een van onze webinars. Onze experts delen hun kennis in een live event via Microsoft Teams. Je kan je eenvoudig aanmelden, je ontvangt vervolgens een persoonlijke link voor het webinar.

In 2022 pakken wij onze webinar planning weer op, maar laat ons vooral weten waar je interesse ligt, dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. 

VMware NSX

Kwartaal 1/4 | 12.00 – 13.00 uur | Robin

Interesse
VMware Cloud Foundation

Kwartaal 2/4 | 12.00 – 13.00 uur | Robert

Interesse


Het laatste kwartier staat in het teken van vragen stellen, dus grijp je kans en meld je direct aan.

RedLogic op Beurzen & Events

t/m
 
VMworld, Infosecurity, Summits, NLVMUG, TechCon, ga zo maar door. RedLogic is erbij om haar kennis te delen met iedereen die maar wilt leren…...
 

Kennisdeling
RedLogic is een echt VMware kennishuis en wij delen onze expertise maar al te graag. Elk jaar kun je onze vExperts en evangelisten zien op verschillende evenementen. Zo staan wij op de Infosecurity beurs in de Jaarbeurs Utrecht, de VMware User Group conventie Nederland (NLVMUG), de vMA/vNS TechCons en zelfs hét VMware event van het jaar: de VMworld.

VMworld 2019
Door het succes van het VMware Cloud Foundation project is RedLogic uitgenodigd om haar verhaal te delen aan de TAM-klanten van VMware. Dit zijn grote en belangrijke klanten waar VMware veel zaken mee doet. Een echte eer! Samen met onze klant mocht RedLogican Robert zijn aanpak van het project delen. Wat wij hebben gedaan om het te laten slagen, maar ook wat we vooral niet hebben gedaan. Tip: Hou je aan de VCF documentatie!

Helaas is het nu niet de tijd voor het organiseren van events
Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht bij een nieuwe datum, let us know!
0
Certificeringen
0

Klanten
0

VMware MSC